Хранителна стойност: 500 kcal / Тази  бисквитена торта с цедено мляко

...
Хранителна стойност: 500 kcal / Тази  бисквитена торта с цедено мляко
Коментари Харесай

Правя я всяка година за Коледа: Само за 30 минути тази разкошна торта е пред вас!

Хранителна стойност: 500 kcal / Тази  бисквитена торта с цедено мляко  е най-скоростната и най-вкусната! Предлагаме ви рецептата за бисквитена торта с цедено мляко. Става за няма и половин час. Ако щете вярвайте, само че е доста скоростна и ужасно вусна. Няма такава разкошотия за десерт.

Трябват ни три пакета с елементарни бисквити, една кофичка цедено мляко, три лъжици нормално кисело мляко, 250 грама сладкарска сметана, чаша и половина пудра захар, прясно мляко за напояване на бисквитите.

Първо би трябвало да си приготвим една купа, в която да разбием киселото мляко, дружно с една дребна лъжичка пудра захар. С другата половин лъжица пудра захар си разрушаваме течната сметана.

Трябва от нея да се получи бухнал и еднообразен крем. След това смесваме двете по-горни млечни смеси дружно и ги разбъркваме доста хубаво, с цел да се получи хомогенна маса.

Започваме след това да си редим тортата по нормалния и прочут на всички метод. Поставяме ред напоени в прясното мляко елементарни бисквити, след това слагаме ред от крема от млякото и по този начин още веднъж и още веднъж.

Редим тортата си ред по ред, до момента в който не ни свършат продуктите за нея. Трябва безусловно да я приключим със пласт от крема, който след това си украсяваме по наше предпочитание.

Готовата и красива торта я прибираме в хладилника, където би трябвало да престои най-малко за четири часа, с цел да стегне хубаво. Идея нямате каква разкошотия се получава от нея като я вкусите.

Особено приказна е в случай че от горната страна й наредите пресни ягоди. Може и всевъзможен различен плод, несъмнено. Зависи от това с какво разполагате и какво обичате да си похапвате.

Пожелаваме ви добър вкус и да ви е доста вкусно на всички!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР